bol.com stunt met prijzen van Switch, PS5, PS4 en Xbox games!

News
maandag, 28 februari 2022 om 14:30
cyberpunk 2077f1665048605
Games kunnen een flinke aanslag zijn op je portemonnee als je ze full-priced koopt. Gelukkig kan je bij bol.com nu Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox games met veel korting halen!
Voor 2022 staan er weer een hele berg aan toppers gepland, naast meesterwerken als Elden Ring en Horizon Forbidden West die net zijn uitgekomen. We mogen alleen niet vergeten dat er ook in 2020 en 2021 veel topgames zijn verschenen, die je waarschijnlijk nog niet allemaal hebt gespeeld. En veel titels kan je tegenwoordig met korting krijgen.

Mooie gaming deals bij bol.com

Zo is bol.com nu weer begonnen met een nieuwe sale voor Gaming Weeks. Tijdens de actie kan je veel games met korting scoren voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en de Xbox consoles. Wij hebben alvast een aantal mooie aanbieding voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen te vinden bij bol.com. Check hier het volledige overzicht van games die je nu met korting kan scoren bij de webshop! Daarnaast is MediaMarkt bovendien ook bezig met een sale, waarvan je de beste deals hier kan checken.