Scoor Street Fighter 6 nu al met korting!

News
woensdag, 24 mei 2023 om 12:30
street fighter 6f1682677523
Het duurt niet lang meer voor Street Fighter 6 in de winkel ligt. Maar nieuwe games zijn niet goedkoop. Gelukkig kun je de nieuwe Street Fighter alvast met korting scoren.
Binnenkort verschijnt er een nieuw deel in de beroemde Street Fighter-reeks. Zeven jaar na de release van Street Fighter V is er eindelijk een zesde game in franchise. Als je die graag wil spelen, maar er momenteel eigenlijk het geld niet voor hebt, heeft Game Mania een oplossing.

Korting op Street Fighter 6 met Game Mania actie

Zoals vaker met gloednieuwe games geldt er namelijk een inruilactie bij Game Mania voor Street Fighter 6. Bij inlevering van één of twee games die je niet meer hoeft, gaat de aankoopprijs voor Street Fighter behoorlijk omlaag. Zo kun je de game kopen voor 35 of zelfs maar 25 euro.
Bij inlevering van twee games kost Street Fighter 6 nog maar 25 euro. In dat geval kun je games voor elke console inleveren (zelfs de Switch, ondanks dat Street Fighter zelf niet voor die console verschijnt. De games die je inlevert moeten alleen wel in deze lijst staan. Als je één PS5 game uit deze lijst inlevert krijg je Street Fighter voor 35 euro.
Hoewel er momenteel nog weinig manieren zijn om Street Fighter 6 goedkoper te krijgen, lopen er wel leuke deals op andere games. Bij bol.com is er bijvoorbeeld een aardig assortiment in de aanbieding. Als je niet per se op zoek bent naar een game heeft MediaMarkt het één en ander in de aanbieding.