MediaMarkt stunt met deals voor je vakantiegeld

News
maandag, 22 mei 2023 om 13:00
Binnenkort komt je vakantiegeld, of misschien heb je het al. Maar niet iedereen heeft vakantieplannen, dus wat doe je dan met het geld? MediaMarkt heeft wat suggesties voor wie zich thuis wil vermaken.
Vakantiegeld is voor veel mensen een leuke jaarlijkse bonus. Het idee is dat je het uitgeeft aan je vakantie, maar dat is niet verplicht. Als je thuisblijft, of heel goedkope reisplannen hebt, kun je het net zo goed op een andere manier besteden. MediaMarkt heeft bijvoorbeeld wat mooie deals.

Scoor dikke korting bij MediaMarkt

Als je wil kun je je vakantiegeld bijvoorbeeld uitgeven aan een nieuwe tv, een betere smartphone of weer iets heel anders. Wij zetten wat mooie deals van MediaMarkt op een rij.
Er zijn natuurlijk nog veel meer deals die je kunt scoren voor je vakantiegeld. Als het bovenstaande het allemaal net niet is voor jou, neem dan vooral een kijkje bij MediaMarkt zelf.
Overigens is het niet alleen MediaMarkt waar je terecht kunt voor een dealtje. Bij bol.com is bijvoorbeeld ook het één en ander in de aanbieding. Daar kun je Philips Hue verlichting met korting scoren en besparen op games.