Scoor Star Wars Jedi: Survivor nu al met korting!

News
woensdag, 05 april 2023 om 16:00
star wars jedi survivor key artf1670577294
Nog een paar weken geduld en dan ligt Star Wars Jedi: Survivor in de winkel. Fans kijken al heel lang uit naar deze game, maar je kunt natuurlijk de pech hebben dat hij net niet in je budget past deze maand. Maar gelukkig kun je de game nu al met korting scoren.
De adviesprijs van games is de laatste tijd omhoog gegaan. Sony vraagt nu doorgaans tussen de 70 en de 80 euro en hetzelfde geldt voor Microsoft. Zelfs Nintendo verkoopt voor het eerst een game voor 70 euro.
Zo'n bedrag moet je ook voor Star Wars Jedi: Survivor over hebben, in ieder geval bij lancering. Maar je kunt er onder uit komen als je toevallig nog games hebt staan waar je eigenlijk wel vanaf wil. Game Mania heeft namelijk een inruilactie voor de nieuwe Star Wars-game.

Star Wars Jedi: Survivor Inruilactie bij Game Mania.

Via deze actie kun je het nieuwe avontuur van Cal Kestis krijgen voor 35 of 45 euro, afhankelijk van wat je voor inruil aanbiedt. Twee games uit deze lijst met games voor diverse platforms brengen de prijs omlaag naar 35 euro. Maar als je één PS5 game uit deze lijst aanbiedt betaal je 45 euro, ook geen onredelijke korting.
Je hebt nog even de tijd om te beslissen of je aan deze actie wil meedoen. Je kunt nu direct naar de winkel met al je games die je niet meer hoeft. Maar de actie loopt tot 8 mei, dus dat geeft je een ruime maand om je collectie door te spitten op zoek naar games die je niet meer zo interessant vindt.