Scoor PS Plus met heel veel korting!

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 11:00
ps plus ps4 tras ps5f1601890176
Het zijn dure tijden, maar nu kan je enorm besparen op je PS Plus abonnement. Sony biedt alle gamers, dus ook wie al PS Plus heeft, heel veel korting op alle vormen van PS Plus!
Het zijn dure tijden, de prijsverhogingen vliegen je om de oren, maar Sony maakt het gamingleven een stuk voordeliger! Alle PS Plus abonnementen zijn nu enorm scherp geprijsd, voor zowel nieuwe abonnees als bestaande abonnees. Zelfs als je als je van abonnementsvorm wil wijzigen is het daar nu de tijd voor!
Naast Black Friday is dit dé kans om goedkoop je PS Plus abonnement af te sluiten of te verlengen. Sony houdt namelijk vanaf vrijdag 2 juni de Days of Play, een feest voor gamers waarbij Sony flinke korting geeft op alle vormen van PS Plus.
Tijdens de Days of Play regent het aanbiedingen in de PlayStation Store en in de PlayStation Direct Store. De aanbiedingen variëren van PS5, PS4, PC games, tot accessories, dus voor elk wat wils.
Voor PS Plus gelden de volgende acties:
Voor zowel nieuwe PS Plus abonnees als bestaande abonnees zijn alle varianten van PS Plus (Essential, Extra en Premium) 12 maanden PS Plus tijdens de Days of Play 25 procent goedkoper.
Sony heeft deze korting aangekondigd voor de PS Store, maar de verwachting is dat ook alle (web)shops met deze korting mee zullen doen. Deze korting is niet gelimiteerd tot nieuwe abonnees, ook huidige abonnees kunnen hun abonnement gewoon met 12 maanden verlengen, zo vaak je wilt.
Ook wie naar een hogere tier wil van PS Plus (Essential naar Extra of Premium, of van Extra naar Premium) kan 25 procent korting scoren en wel op alle verlengingen van één, drie of twaalf maanden.
De korting is beschikbaar tot 12 juni, dus wacht niet te lang!
daysofplayf1685386275

Nieuwe PS Plus games volgende deze week

Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Aan het begin van de maand worden de gratis games voor PS Plus Essential toegevoegd, halverwege de maand komen de nieuwe toevoegingen voor PS Plus Extra en PS plus Premium beschikbaar.
Dat betekent dat de nieuwe PS Plus games voor juni op 6 juni beschikbaar zullen komen. Zo lang hoeven we niet te wachten, morgen maakt Sony al bekend welke games PS Plus gaan verrijken.
De games voor PS Plus Extra en Premium voor juni zullen later deze maand beschikbaar komen. Wel zijn nu al de games van mei te spelen. Vanaf 2 juni wordt bekend welke games en accessoires met korting te koop zullen zijn. Uiteraard houden wij jullie daarvan op de hoogte.

Populair Nieuws

Laatste Reacties