Scoor PlayStation VR met korting bij Game Mania

News
vrijdag, 22 april 2022 om 12:30
2022 04 22 playstation vrf1650618918
Soms zou het liefste helemaal opgaan in een game. Dat is tegenwoordig makkelijker dan ooit met VR. De instap voor VR is vaak wat prijzig, maar bij Game Mania kun je de headset van PlayStation met korting in huis halen.
Sony bemoeit zich sinds de PS4 als enige consolefabrikant met VR. Hoewel, je zou Nintendo Labo mee kunnen rekenen, maar een heel serieuze optie is dat niet. PlayStation VR is dan ook een populaire optie voor gamers die helemaal willen verdwijnen in hun game-wereld.
Maar je betaalt voor de headset toch een behoorlijk bedrag, zeker bovenop de console die je er ook nog voor nodig hebt. Gelukkig kun je nu een meevallertje scoren bij Game Mania. Daar kun je PlayStation VR namelijk in huis halen voor minder dan 300 euro.

PSVR 2 in aantocht

De originele PlayStation VR is een mooie headset en blijft zeker een optie voor het nieuwste van het nieuwste niet in het budget zit. Maar mocht je echt toe zijn aan de volgende generatie, dan is er goed nieuws. PSVR 2 is namelijk al aangekondigd en brengt de nodige verbeteringen met zich mee.
Uiteraard blijft de originele PSVR een goede optie, zeker als het nieuwste van het nieuwste niet in je budget zit. Ook wordt PSVR 2 voor de PS5 ontwikkeld, dus liefhebbers met een PS4 zullen de originele headset moeten blijven gebruiken.
VR is natuurlijk niet voor iedereen, maar gamers kunnen ook elders hun meevallertjes pakken. Zo heeft MediaMarkt een paar mooie deals lopen. Bij bol.com zijn veel Switch- en PS5-games in de aanbieding.