Scoor PlayStation Plus nu met heel veel korting!

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 16:30
playstation plus games juni 2019 bekendgemaakt 151295f1673017832
Door de inflatie en hoge energiekosten hebben veel mensen een stuk minder geld beschikbaar. Gelukkig kan je nu tijdelijk PlayStation Plus scoren met heel veel korting!
Momenteel zijn het niet bepaald goedkope tijden. Als je je huis een beetje warm wil houden, ben je zo een fortuin kwijt. En dan zijn games tegenwoordig ook nog eens duur en dreigen ze ook nóg duurder te worden. Gelukkig kan je ook geregeld profiteren van een mooie sale.
Zo is Sony momenteel bezig met een uitverkoop in de PlayStation Store. En dat is niet alleen voor games, want tijdens je sale kan je een abonnement op PlayStation Plus scoren met heel veel korting. Je kan profiteren van korting die oploopt tot wel 40 procent! Let alleen wel op: de korting is alleen voor nieuwe leden. Heb je dus al een PS Plus-abonnement gehad, dan moet je helaas de volle prijs betalen.
PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium zijn nu te verkrijgen met 40 euro korting op een jaarabonnement. Premium kost daarmee 79,99 euro voor twaalf maanden, terwijl Extra 59,99 euro kost. Je kan ook een abonnement nemen voor een kwartaal, dan krijg je 15 euro korting, wat neerkomt op respectievelijk 34,99 en 24,99 euro.

Elke maand gratis games spelen

Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Aan het begin van de maand worden de gratis games voor PS Plus Essential toegevoegd, halverwege de maand komen de nieuwe toevoegingen voor PS Plus Extra en PS plus Premium beschikbaar.
De gratis Essential games die je deze maand kan spelen zijn Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 en Axiom Verge 2.