Scoor Philips Hue met flinke korting bij bol.com!

News
zaterdag, 06 augustus 2022 om 14:00
philips hue starterkitf1650537436
Het licht dat uit je lampen komt, is niet altijd het licht dat je nodig hebt. Dat is geen zweverige wijsheid, maar gewoon een harde waarheid waar gelukkig aan te ontkomen is met slimme verlichting. Bij bol.com kun je nu bijvoorbeeld van een flinke korting op Philips Hue profiteren.
Het licht van een gewone lamp kan heel sfeervol zijn, maar het kan ook vies tegenvallen. Als jij graag licht in allerlei verschillende kleuren zou willen hebben, dan is Philips Hue misschien wat voor jou. Mocht je de instapprijs altijd wat hoog hebben gevonden, dan ligt er nu een mooie kans.

Scoor een Philips Hue starterkit met korting!

Leden van bol.com Select kunnen nu namelijk een starterkit van Philips Hue kopen voor wat lagere prijs. Select-kortingen zijn niet altijd heel hoog, maar deze is zeker de moeite waard. Het scheelt namelijk wel dertig euro op de gewone prijs.
Met Philips Hue kun je je huis in allerlei verschillende kleuren verlichten. Zo ben je voorbereid op elke mogelijke sfeer die je kunt willen. Je kunt de lampen bedienen met een app, of met je stem als je een smart home speaker of Siri hebt.
Een leuke bijkomstigheid is dat er ook Hue-producten zijn die je kunt aansluiten op je tv. Daarmee wordt de ruimte om je scherm verlicht in kleuren die passen bij de film of game waar je mee bezig bent. Daarvoor moet je wel een speciale HDMI sync box hebben, waarvan je hier onze review vindt.