bol.com verhoogt de prijs van Select-abonnement

News
donderdag, 07 juli 2022 om 15:30
bolcomf1595427884
Wie regelmatig bij bol.com bestelt zal ongetwijfeld bekend zijn met Select. Met dit abonnement kun je voor maar 10 euro per jaar van extra kortingen en verschillende andere voordelen profiteren. Binnenkort zal de prijs namelijk omhoog gaan.
Bol.com gooit de prijs van Select omhoog met twintig procent. Dat lijkt heel veel, maar een klein staaltje hogere wiskunde laat zien dat de nieuwe prijs 12 euro per jaar is. Per maand heb je het dus nog steeds over een prijs van maar een euro.
In een mail aan abonnees, gedeeld door Tweakers, laat bol.com weten dat de prijsverhoging nodig is vanwege de stijging van transport- en brandstofkosten. Een belangrijk voordeel van Select is namelijk dat de bezorgkosten ook bij lage bedragen komen te vervallen. Vandaar dat juist de stijging van deze kosten ook invloed heeft op de prijs van Select.
De prijsverhoging gaat in vanaf 16 augustus. Klanten die vanaf dat moment abonnee worden of verlengen moeten de nieuwe prijs betalen. In gesprek met een klant op Twitter laat bol.com weten dat als je voor die tijd verlengt of abonnee wordt, het de bedoeling is dat je nog een jaar lang de oude prijs van 10 euro betaald.

Exclusieve kortingen met bol.com Select

Een abonnement op bol.com Select kan zich snel terugverdienen. Er gelden vaak extra kortingen voor Select-leden, waardoor je de 10 of 12 euro snel kunt uitsparen. Op dit moment kun je bijvoorbeeld al vijf euro besparen op een pre-order van Call of Duty: Modern Warfare 2, wat de resterende prijs gelijk maakt aan de goedkoopste pre-orders die beschikbaar zijn.