Scoor nu topgames tegen heel kleine prijsjes

News
woensdag, 08 mei 2024 om 13:00
hi fi rush de band
De PS Store staat vol met geweldige games en heel veel games zijn nu bijzonder prettig geprijsd. Games als Mortal Kombat, Riders Republic, Fallout, Hitman, Dragonball Z en zelfs het hagelnieuwe Skulls & Bones zijn in de Store nu enorm afgeprijsd. Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht.
Een nieuwe week betekent ook nieuwe deals in de PlayStation Store. Deze week zijn extra veel Ubisoft games in de aanbieding, maar ook fans van shooters, ritmische games en platformers komen zeker aan hun trekken. Wij hebben de beste deals voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie zeker weten dat deze games nu voor de laagste prijs ooit in de PS Store te vinden zijn.

Gran Turismo 7

We beginnen met de Deal van de Week. Dat is eigenlijk nog de deal van afgelopen week, maar je kan hier tot 9 mei nog gebruik van maken. De Deal van de Week is Gran Turismo 7 25th Anniversary Digital Deluxe Edition. Dat is een hele mond vol, maar je krijgt er ook wel wat voor.
Niet alleen krijg je de game voor PS4 en PS5, je krijgt ook meteen 1,5 miljoen ingame credits, 30 PSN avatars en stickers, een speciale uitvoering van de Toyota GR Yaris en - misschien wel het belangrijkste - de Soundtrack van de game. ` Voor wie de beschikking heeft over een PS VR2 is het helemaal feest, Gran Turismo 7 is helemaal speelbaar in VR, wat de meest authentieke beleving van een racegame geeft.

Grote deals, kleine prijzen

De PS Store staat weer vol met nieuwe deals, waarbij de volgende games nu voor de laagste prijs ooit in de Store te vinden zijn:
Natuurlijk zijn dit niet alle aanbiedingen in de PS Store. Zit hier nog niet iets bij van je gading, kijk dan vooral ook even in de PS Store voor nog veel meer deals.