Scoor nu nog goedkoop een soundbar dankzij het EK

News
zaterdag, 06 juli 2024 om 13:00
jbl bar 300 pro
Heb je thuis een goede TV staan, maar kan je qua geluid nog wel een upgrade gebruiken? Dan kan je nu profiteren van veel korting op een soundbar van JBL.
Audio is een belangrijk onderdeel van de ervaring bij films, series en sport. Als je een grote explosie ziet op het scherm, dan moet daar natuurlijk wel de benodigde knal te horen zijn. Om echt overtuigd te raken van het effect, heb je dus een audiovisuele ervaring nodig en niet alleen een visuele.
Maar voor veel mensen is geluid vaak een ondergeschoven kindje. Bij het kopen van een nieuw entertainmentsysteem, gaat het budget vaak volledig op aan een zo groot mogelijke televisie met de nieuwste features.
Gelukkig is dat probleem nu voordelig op te lossen. De JBL Bar 300 Pro is momenteel namelijk te scoren met veel korting bij Bol, dankzij de EK 2024-sale. De soundbar is dan ook ideaal om de laatste wedstrijden van het Europees Kampioenschap op de beste manier te beleven.

Surround sound in je woonkamer

Veel soundbars zijn tegenwoordig al een goede oplossing als je wil genieten van een sterke geluidservaring, zonder je huiskamer vol te zetten met grote speakers. De JBL Bar Pro 300 zit namelijk vol met verschillende tweeters en woofers, die verschillende kanten op gericht zijn. Gecombineerd met technologie als Dolby Atmos lijkt het net alsof je omringd wordt door het geluid, terwijl er maar één compacte soundbar onder de TV staat.
Het apparaat heeft daarnaast ook andere handig features. Zo zit er een ingebouwde Chromecast in, zodat je ook gemakkelijk kan luisteren naar streamingdiensten als Spotify en Tidal. Ook kan je door middel van de JBL app het geluid aanpassen via een equalizer, zoals bijvoorbeeld het versterken van de bas of de hoge tonen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties