Scoor nu Fallout Shelter-achtige game met dwergen helemaal gratis

News
zaterdag, 30 maart 2024 om 16:30
history gog logof1655201435
Gog.com heeft een fraai cadeautje voor de paasdagen. Tot maandag kunnen PC gamers gratis een game scoren die het beste te omschrijven is als 'Fallout Shelter in het kwadraat'.
Wat is er nu leuker tijdens de feestdagen dan gamen? Gratis gamen natuurlijk! Gog.com is in een vrijgevige bui en geeft gratis een toffe game weg. Deze game draait om dwergen en wie dwergen een beetje kent, weet dat zij graag ondergronds zitten en gangen graven, op zoek naar edelstenen en om grote gewelven te bouwen om in te wonen.
Dat is precies waar het om draait in Hammerting, de gratis game die nu op gog.com gratis te scoren is!

Hammerting nu gratis op gog.com

Wie kent Fallout Shelter nog? De fallout spin-off waarin je het management over je eigen Vault overneemt en moet zorgen voor je vaultbewoners?
Hammerting lijkt daar sterk op, maar dan in het kwadraat. De dwergen in dit spel graven maar wat graag ondergronds en maken grote stelsels van kamers en het maken van wapens. Met die wapens bevoorraad je je geallieerde partners aan het oppervlak.
De eisen van boven worden steeds excentrieker en specifieker, dus is het aan jou om je smederijen, transporten en meer te verfijnen en uit te breiden zodat je de vraag bij kan houden. Dat resulteert in steeds complexere constructies waarin je zilveren zwaarden fabriceert, lava in goede banen leidt en bier maakt om je dwergen voor goed werk te belonen.