Scoor nu een gratis Bounty Hunter outfit in Red Dead Online

News
woensdag, 09 maart 2022 om 14:00
red dead online bounty hunters screenshotf1646822502
Rockstar geeft ons elke maand een hele hoop content en bonussen voor Red Dead Online. Ook nu is het weer tijd voor een paar leuke kansen en we hebben de belangrijkste dingen voor je op een rijtje gezet.
Het is weer woensdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de wekelijkse update van Red Dead Online. Waar vorige maand Rockstar februari in het teken van Traders zette, is het in maart tijd voor nog meer actie. Als er een ding is wat opvalt in het wilde westen is het wel het opbouwen van een reputatie. Bounty’s zullen er altijd zijn want er is in Red Dead Online nooit een tekort aan criminelen die vluchten.

Outfit maakt de man

Deze maand staat dan ook in het teken van de Bounty Hunters, de mensen die voor een prima prijs die criminelen opsporen en ze overdragen naar de sheriff. Dat is een rol die jij deze maand op je kunt nemen, en daarnaast een hele boel bonussen mee kunt verdienen.
De eerste stap voor elke premiejager is het kiezen van de juiste outfit, deze maand helpt Rockstar je daar graag een handje bij. Je kunt namelijk gratis en voor niks een hele outfit samenstellen. Een combinatie van de Bellerose hoed en leren handschoenen en nog veel meer dwing je met je nieuwe outfit gegarandeerd het respect af dat je als cowboy verdient.

Bonussen en beloningen

Behalve een gloednieuwe outfit staat deze maand het leven van een premiejager in de schijnwerpers. Zo krijg je dubbele beloningen voor alle free roam Bounty Hunter events en staat er weer een speciale beloning van de week voor je klaar. Bij het volbrengen van vijf bounties krijg je toegang tot een speciale schatkaart met de locatie van een flinke kist onder West Hill Haven. Bij het completen van 10 bounties wacht er een kaart met de locatie van een kist op je in de buurt van O’Creagh’s Run.
Verder krijg je deze maand ook weer een heleboel korting, zo is er een fikse korting op je Bounty Hunter’s licentie en is er heel wat geld te verdienen met de bonussen.