Rockstar gaat huurmoordenaars in GTA Online rijkelijk belonen

News
vrijdag, 04 maart 2022 om 13:00
gta online franklinf1646386443
Als je niet vies bent van een moord hier en daar, dan kan je nu snel rijk worden in GTA Online. Rockstar biedt deze week namelijk mooie voordelen voor huurmoordenaars.
De Payphone Hits in GTA Online zijn een goede manier om snel wat bij te verdienen en dat geldt de komende dagen helemaal. Deze week betaalt Rockstar namelijk 50 procent extra dollars en RP uit voor alle succesvol uitgevoerde Payphone Hits.
Je kan dat ook nog eens blijven doen, want na je eerste succesvolle hit kan je meteen Franklin bellen voor een nieuwe opdracht. Het bekende karakter uit GTA 5 verwacht deze week veel verzoekjes van cliënten, dus schroom niet om Franklin te blijven bellen voor meer Payphone Hits - of voor een gratis Care Package in Freemode.
Lukt het je om drie huurmoorden uit te voeren, dan krijg je ook nog een een bonus van 200K dollar, naast de gebruikelijke bonussen voor het voltooien van Assassination Bonuses.

Nog meer bonussen in GTA Online

De Payphone Hits zijn niet de enige mogelijkheid om veel te verdienen in GTA Online deze week. Zo kan je ook twee keer zoveel dollar en RP krijgen in Gerald's Last Play Missions en de drie multiplayer modi Hunting Pack (Remix), Running Back (Remix) en Hippy Hunting. In Business Battles en Criminal Damage kan je zelfs drie keer zoveel beloningen als normaal krijgen!
Natuurlijk zijn er deze week ook weer een aantal mogelijkheden om een nieuwe auto te bemachtigen. Behaal je de top 3 in Pursuit Races vijf dagen op een rij, dan krijg je gratis de Dinka Sugoi naar je huis gereden. Wil je liever je geluk beproeven in The Diamond Casino & Resort, dan kan je kans maken op de Vapid Flash GT.