Scoor nu een actievolle Switch game met veel korting

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 9:30
04 beamkatana2f1629969869
Heb je wel zin in een nieuwe, actievolle game voor op de Nintendo Switch? Dan kan je nu bij Nedgame terecht. Daar kan je namelijk nu profiteren van veel korting op No More Heroes 3!
Veel Nintendo Switch-eigenaren zijn momenteel druk bezig met bizarre creaties maken in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Maar als je al klaar bent met het nieuwe Zelda-avontuur of als je game simpelweg niet in je straatje ligt, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een andere titel voor op de Switch.
Daarvoor kan je nu goed terecht bij Nedgame. Bij de Nederlandse retailer en webshop kan je momenteel namelijk profiteren van een heerlijke aanbieding. Voor No More Heroes 3, de nieuwste game van Suda51’s studio Grasshopper Manufacture, betaal je nu slechts een schijntje.

Aliens vermoorden in No More Heroes 3

No More Heroes verscheen in 2007 op de Wii en de reeks bouwde al snel een cult following op, mede dankzij de duistere humor en de bloederige actie. De game was zelfs zo populair dat er meerdere sequels kwamen, met eerder nog een spin-off op de Switch in de vorm van Travis Strikes Again: No More Heroes.
Met No More Heroes 3 kreeg de Switch alleen een echt deel in de franchise, met deze keer buitenaardse huurmoordenaars als villains, en die game hebben wij beloond met een 8 in onze review. Dit hadden wij te zeggen over het derde deel in de reeks.

“No More Heroes 3 is een opmerkelijke game. Het is namelijk een raadsel waarom Suda51 een aantal elementen uit de originele titel terug heeft gehaald, die destijds al niet positief werden ontvangen. De grootste boosdoener daarbij is de lege en doodse wereld, dat het tempo eruit haalt en er alleen maar in lijkt te zitten om de speelduur te verlengen. En ook op het gebied van humor werkt niet altijd alles even goed.

Maar wanneer No More Heroes 3 in zijn element komt, dan wil je nooit meer stoppen. De gevechten voelen heerlijk badass aan, de bazen zijn weer van topniveau en compleet over-the-top en de hele stijl van de game is gelikt en supercool. Kan je dus de mindere momenten van No More Heroes 3 negeren en je genoegen halen uit de hoogtepunten, dan kan je geen betere actievolle titel op de Nintendo Switch vinden.”