Scoor nu EA games met hoge korting bij bol.com!

News
woensdag, 10 mei 2023 om 9:00
fifa 23f1658388766
Wil je je collectie aan games goedkoop uitbreiden? Dan moet je nu bij bol.com zijn. De webshop is namelijk bezig met een mooie sale op EA games, die je met hoge korting kan scoren!
Elk jaar komt Electronic Arts met meerdere games. Van populaire sportfranchises zoals FIFA en NFL tot aan gloednieuwe IP’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat je niet alle titels van de uitgever bij lancering kan kopen, helemaal nu games steeds duurder worden.
Gelukkig is er nu bij bol.com een moment aangebroken dat je EA games nu wel voordelig kan scoren. De Nederlandse webshop is namelijk bezig met een sale op titels van Electronic Arts. De uitverkoop geldt niet op alle games van de uitgever, maar je kan nu wel een aantal mooie titels met veel korting scoren. Wij hebben hieronder de deals voor je op een rijtje gezet.

Meer deals bij bol.com

De sale op EA games is niet de enige uitverkoop waar je nu van kan profiteren. De webshop pakt namelijk ook lekker uit voor Moederdag. Wil je je moeder aankomende zondag verrassen, dan kan je nu mooie cadeaus met korting scoren, van LEGO bloemenboeketten tot aan smartwatches en e-readers. Check hier alle Moederdag Deals bij bol.com!

Populair Nieuws