Bol.com geeft korting op LEGO voor Moederdag

News
donderdag, 04 mei 2023 om 9:00
Zet het in je agenda: het is binnenkort Moederdag. Het kan geen kwaad om alvast te gaan speuren naar een cadeau. Als je aan LEGO zat te denken is het misschien een idee om even bij bol.com te kijken.
LEGO is niet goedkoop en veel kinderen zullen afhankelijk zijn geweest van hun ouders voor grotere sets. Misschien is het met Moederdag daarom een leuk idee om de rollen eens een beetje om te draaien en je moeder LEGO te geven. De bouwsteentjes mogen dan bedacht zijn voor kinderen, er zijn ook genoeg volwassenen die ervan kunnen genieten.

Haal LEGO met korting bij bol.com

Als dat je een leuk idee lijkt, kun je momenteel goed terecht bij bol.com. Daar zijn namelijk verschillende LEGO sets in de aanbieding voor Moederdag. Het zijn vooral sets voor volwassenen, maar er is ook enige variatie mogelijk.
Er zijn trouwens nog meer sets in de aanbieding, dus neem ook gerust een kijkje bij bol.com zelf. Ook als je niet voor je moeder op zoek bent, kan het een kijkje waard zijn. Niemand controleert of je een set die je besteld ook echt aan je moeder gaat geven.
Als je moeder niet zo van LEGO houdt, of als je zelf nog niet zo bezig bent met moederdag, zijn er nog andere deals die je kunt scoren. Er zijn bijvoorbeeld weer Mega Deals bij MediaMarkt, voor als je deze meivakantie wat elektronica in je leven wil upgraden.

Populair Nieuws