Scoor nu 4K Ultra HD Blu-rays met veel korting bij bol.com!

News
dinsdag, 04 oktober 2022 om 9:00
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
De ultieme manier om films thuis te beleven is op 4K Ultra HD Blu-rays. Voor die schijfjes ben je alleen veel kwijt. Gelukkig kan je daar nu veel geld mee besparen, dankzij hoge korting bij bol.com!
Steeds meer mensen halen anno 2022 een 4K TV in huis. Dat is ook niet zo vreemd, want het is bijna onmogelijk geworden om een Full HD TV te vinden in de een winkel, tenzij het een winkel is dat tweedehands modellen verkoopt.
Ben je iemand die het liefste een fysieke filmbibliotheek in huis heeft, in plaats van overgelaten worden aan de genade van streamingdiensten, dan heb je alleen wel een beetje pech. Een normale Blu-ray heeft namelijk een resolutie van 1080p. Je kan dus niet optimaal van een film genieten op een 4K TV. Gelukkig kan je nu ook 4K Ultra HD Blu-rays halen, die elk detail op je netvlies toveren.

Korting op 4K Ultra HD Blu-rays

Voor die films ben je vaak alleen wel een flink bedrag kwijt. Maar bij bol.com kan je nu profiteren van veel korting. De webshop is namelijk begonnen met een actie, waarbij je twee 4K Ultra HD Blu-rays kan halen voor slechts 30 euro. In veel gevallen komt dat neer op twee voor de prijs van één! Wij hebben alvast een selectie opgesteld voor je met perfecte films om te scoren in de actie.
Naast deze films kan je profiteren van nog veel meer klassiekers die meedoen in de actie. Hier kan je alle 4K Ultra HD Blu-rays vinden die geldig zijn in de 2 voor 30 euro-actie. Daarnaast kan je nu ook profiteren van veel korting op een razendsnelle SSD voor je PC of PS5!