Scoor Nintendo Switch toppers nu met dikke korting!

News
dinsdag, 29 augustus 2023 om 15:30
2021 12 22 metroid dread samusf1640185957
Wie geduldig is, kan games vaak een stuk goedkoper krijgen dan de vraagprijs. Alleen valt het bij Nintendo-games vaak tegen hoe snel iets in de aanbieding is. Toch kun je nu verschillende toppers voor een bodemprijs scoren.
Een budgetbak titel is niet altijd geweldig, maar soms heb je geluk. Bij MediaMarkt is een vijftal Switch-games flink afgeprijsd, terwijl het toch echt om goede games gaat. Voor maar 20 euro kun je uiteenlopende toppers in huis halen.

Scoor deze Switch games nu bij MediaMarkt!

De Switch begon zijn leven met een aantal klappers, meer veel recentere titels zijn ook zeer de moeite waard. In de laatste jaren zagen we bijvoorbeeld Metroid Dread en Xenoblade Chronicles 3. Het zijn games die voor veel spelers de volledige prijs waard waren, maar nu kun je ze samen met de ander onderstaande titels, voor maar 2 tientjes scoren bij MediaMarkt.
Sommige liefhebbers zullen al die games mogelijk al hebben, maar er zijn nog meer mooie deals te scoren bij MediaMarkt. Er zijn bijvoorbeeld nog meer Switch-titels voor een zacht prijsje te scoren. Maar de deals beperken zich niet tot de Switch.
MediaMarkt is bijvoorbeeld ook één van vele winkels waar je de PS5 nu met korting kan scoren. Hetzelfde geldt voor verschillende accessoires en games. Als je de vakantie met wat leuks wil afsluiten, is er dus keuze genoeg.