Scoor Nintendo Switch Online met korting

News
vrijdag, 12 augustus 2022 om 10:30
20211005 switcholed8f1633465772
Van de drie console-aanbieders heeft Nintendo het goedkoopste online-abonnement. Maar dat kun je nu nog goedkoper scoren. Het familielidmaatschap is namelijk met korting te verkrijgen.
Er zijn aardig wat geliefde Nintendo games waarvan je nog meer en langer kunt genieten door online te spelen. Neem bijvoorbeeld de best verkochte Switch-game Mario Kart 8 Deluxe (waarvoor onlangs nieuwe circuits zijn verschenen). Over een kleine maand verschijnt daarnaast ook Splatoon 3, waarvoor een Online-abonnement zelfs essentieel is te noemen.
Als je vrienden of familie hebt die ook graag online spelen, kun je nu een korting pakken op een abonnement. Bij Nedgame kun je namelijk een jaarabonnement op het familieplan kopen voor maar 28 euro. Dat scheelt toch zo’n 20 procent op de prijs die het normaal kost.
Deze prijs is nog steeds hoger dan een individueel lidmaatschap voor dezelfde tijd. Maar als jij mensen in je familiegroep hebt die mee willen betalen (het kunnen ook vrienden zijn), zit je meteen al onder de prijs van een individueel jaarabonnement. Er kunnen maximaal acht mensen op een familieabonnement dus uiteindelijk kun je de prijs zo terugbrengen tot 3,30 per persoon voor een heel jaar.

Wat kun je met Nintendo Switch Online?

Met Nintendo Switch Online kun je trouwens meer dan alleen online spelen. Je krijgt bijvoorbeeld ook af en toe toegang tot proefversies van games. Bovendien kun je klassieke games voor de NES en SNES spelen. Als je het uitbreidingspakket erbij neemt zijn de voordelen nog groter, maar daar is geen korting op.

Populair Nieuws