Teen Titans krijgt nu ook een live-action film

News
maandag, 18 maart 2024 om 13:00
screenshot 2024 03 18 122957f1710761461
Na een geanimeerde serie en een live-action show blaast James Gunn weer nieuw leven in Teen Titans. Er is namelijk een live-action film van de superheldengroep aangekondigd door DC.
De Teen Titans zijn door DC Comics geïntroduceerd in de jaren 60, maar bij het grote publiek is de groep bekend geworden door de animatieserie Teen Titans Go! In 2013. De show heeft al 7 seizoenen op Cartoon Network met bijna 400 afleveringen als gevolg en kreeg daarna ook nog een film genaamd Teen Titan Go! To the Movie in 2018.
Door de populariteit van de animatieserie besloot DC om een live-action show te maken met de naam Titans. Die serie werd initieel niet goed ontvangen door de fans, omdat het design van de personages flink op de schop was gegaan. Toch werden er vier seizoenen uitgezonden op HBO Max, totdat de show werd geannuleerd.
James Gunn, die nu samen met Peter Safran de touwtjes in handen heeft bij DC op het gebied van films en series, zei destijds dat de beslissing om de show te annuleren al voor zijn komst is gemaakt. De regisseur en nieuwe leider van DC heeft duidelijk wel vertrouwen in de franchise, want nu is er een live-action film van Teen Titans aangekondigd.

Film in de vroege fase

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe film van Teen Titans. The Hollywood Reporter meldt dat Ana Nogueira is aangetrokken om het script te schrijven. Zij was eerder verantwoordelijk voor Supergirl: Woman of Tomorrow.
Aangezien het script eerst nog moet worden geschreven, zal het even duren voordat een cast samengesteld kan worden en nog langer voordat de productie kan beginnen. Fans van de franchise zullen dus geduld moeten hebben voor de film.