Scoor gloednieuwe RPG nu al met hoge korting!

News
maandag, 09 januari 2023 om 15:30
marvels midnight sunsf1669882074
Marvel’s Midnight Suns ligt pas sinds december in de winkelschappen. Toch kan je de gloednieuwe RPG van Firaxis nu al met hoge korting scoren!
Af en toe weten ontwikkelaars te verrassen met een mix van allerlei genres. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet met elkaar te combineren, maar uiteindelijk blijkt het een briljante ingeving. In dat rijtje kunnen we nu ook Marvel’s Midnight Suns scharen.
De game weet namelijk de tactische gameplay van XCOM te combineren met RPG-elementen, moet je in gevechten kaarten gebruiken en dan is de boel nog overgoten met een Marvel-sausje. Met die mix wist Marvel’s Midnight Suns zelfs een plekje te bemachtigen in onze Top 5 beste RPG games van 2022!
In Marvel’s Midnight Suns mag je je eigen held maken, inclusief superkrachten die je tot je beschikking hebt. Je vervult bovendien een speciale rol, want jij bent de enige die Lilith, de Mother of Demons, kan tegenhouden. Jij bent namelijk Lilith’s vergeten kind!

Hoge korting op Marvel’s Midnight Suns

Ondanks dat Marvel’s Midnight Suns pas net gelanceerd is en zeer goed wordt ontvangen, kan je nu al profiteren van veel korting op de game. MediaMarkt stunt momenteel namelijk met korting op de game. Hoe lang de actie geldt is niet duidelijk, dus sla snel je slag voordat het te laat is!

Populair Nieuws