Scoor geliefde klassieke game nu helemaal gratis!

News
dinsdag, 01 november 2022 om 10:30
jazz jackrabbit 2f1667293366
Webshops geven vandaag de dag geregeld gratis games weg. Dat is ook nu weer het geval, want momenteel kan je bij GOG een geliefde klassieke games nu helemaal gratis krijgen.
Het is anno 2022 goed mogelijk om een hele game collectie bij elkaar te krijgen zonder ook maar één cent te betalen. Je kan namelijk geregeld gratis games scoren bij verschillende webshops. Epic Games is natuurlijk het bekendste, want de storefront geeft maar liefst elke week één of meerdere games zonder kosten weg. Je hoeft ze enkel aan je collectie toe te voegen.
Maar Epic Games is zeker niet de enige vrijgevige webshop. Good Old Games, beter bekend als GOG, is namelijk bezig met een Halloween sale. En als er een uitverkoop is op de website, dan worden er ook geregeld gratis games weggegeven. Zo kan je nu de klassieker Jazz Jackrabbit 2 Collection nu aan je collectie toevoegen, maar je moet er wel op tijd bij zijn!

Platformen met schietgrage konijnen

In Jazz Jackrabbit 2 Collection stap je in de harige huid van Jazz, een schietgraag konijn die de snode plannen van de schildpad Devan Shell moet stoppen. Jazz krijgt daarbij hulp van zijn ietwat doorgedraaide broertje Spaz.
Dat betekent dat je de snelle platformer niet alleen in je eentje kan spelen, maar ook in co-op. En als je na het verhaal los wil gaan tegen elkaar, dan is dat ook mogelijk. De klassieke game ondersteunt namelijk multiplayer tot maar liefst 32 spelers. Nu de game gratis is via GOG zullen er ook weer veel spelers te vinden zijn om tegen te spelen.

Populair Nieuws