Epic Games geeft hoog gewaardeerde fantasy game gratis weg

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week transporteert Epic Games ons naar een verre, verre toekomst in een fantasy game.
Wij houden van gratis games en Epic Games staat weer klaar om die wens te vervullen! Ook deze donderdag kunnen we weer twee gratis games in de Store scoren en dat zijn niet de minste.

Warhammer 40,000: Mechanicus

Warhammer 40,000 heeft al veel verschillende games voortgebracht en deze Mechanicus zag in 2018 het levenslicht. In deze game neem je de rol aan van een van de meest krachtige en technologisch vooruitstrevende legers in het Imperium, de Adeptus Mechanicus. In deze tactische turn-based game is elke beslissing bepalend voor de uitkomst van je missie.
Wij hadden zo onze twijfels over de game. Bij lanceringbleek de game nogal wat bugs te bevatten en was de moeilijkheidsgraad niet erg gebalanceerd. Maar, zoals we destijds al zeiden:
"Dit is de reden dat deze game nu een onvoldoende scoort, ondanks de vele positieve punten. Mochten de bugs opgelost worden, tel dan gerust een 3-tal punten bij deze score op."

Saturnalia

Daar blijft het niet bij, want ook deze maand heeft Epic Games een tweede gratis game in petto. Saturnalia is een perfecte game voor het aanstaande Halloween weekeinde. Saturnalia is een survival horror game waarin je een afgelegen dorpje moet verkennen in de zoektocht naar een oud ritueel, waarbij de wegen in het dorpje iedere keer veranderen als je al je karakters verspeelt.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.