Scoor Diablo IV nu al met flinke korting!

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 12:00
diablo 4 headerf1679648917
Diablo 4 ligt bijna in de winkels en veel gamers kunnen niet wachten om met de game aan de slag te gaan om de confrontatie met Lilith en haar volgelingen aan te gaan. Dat kan nu heel voordelig!
Nog een paar dagen en het vierde deel in de Diablo serie (Immortals tellen we even niet mee) verschijnt. Deze game wordt nu al gezien als een belangrijke GotY kanshebber, dus die moet je spelen. Het heeft meer dan 10 jaar geduurd, maar het is de moeite van het wachten waard geweest.
Helaas is de game wel flink aan de prijs, met een digitaal prijskaartje van 80 euro en net iets minder voor de fysieke versie. Wie nog wat oudere games in de kast heeft liggen en die toch niet meer speelt, kan nu bij Game Mania terecht en Diablo IV een heel stuk voordeliger aanschaffen.

Korting op Diablo IV met Game Mania actie

Game Mania heeft, net al bij veel andere nieuwe games (waaronder het net nieuwe Street Fighter 6) een inruilactie voor Diablo IV. Bij inlevering van één of twee games die je niet meer hoeft, gaat de aankoopprijs voor Diablo IV behoorlijk omlaag. Zo kun je de game kopen voor 45 of zelfs maar 35 euro.
Bij inlevering van twee games kost Diablo IV nog maar 35 euro. In dat geval kun je games voor elke console inleveren (zelfs de Switch, ondanks dat Street Fighter zelf niet voor die console verschijnt. De games die je inlevert moeten alleen wel in deze lijst staan. Bij inlevering van één PS5 game uit de lijst kost Diablo IV nog 45 euro.
Vaak wordt gedacht dat alleen heel goed lopende games in de lijst van mogelijk in te leveren games zitten, maar wie de lijst goed doorloopt ziet onder anderen Biomutant, New Tales of the Borderlands, A Plague Tale Innocence, Age of Wonders Planetfall, Ark Survival Evolved, diverse WRC editie en Grip Combat Racing. De kans dat je nog één van deze, of een van de andere 1600 games uit de lijs, nog ergens in een kast hebt liggen, is behoorlijk groot.
Wil je geen games inruilen of heb je geen geschikte games, dan is Allyourgames momenteel de goedkoopste optie. Natuurlijk kan je ook in de PlayStation Store kijken voor andere games, daar zijn momenteel de Days of Play aan de gang, of in de Epic Store kijken voor de Mega Sale.

Populair Nieuws