Scoor deze Switch game nu met korting!

News
dinsdag, 27 juni 2023 om 6:00
ni no kuni 2f1632139684
Nintendo-gamers zijn geen kortingen gewend, maar gelukkig komen ze wel voor. Wanneer het ook nog eens om een topgame gaat is het helemaal mooi. Wat dat betreft heeft bol.com nu een mooie deal.
Stond Ni No Kuni II: Revenant Kingdom nog op je lijstje? Dan is dit misschien het moment om toe te slaan. De game is namelijk voor een zacht prijsje te scoren voor de Switch">Nintendo Switch.

Bol.com geeft korting op Ni No Kuni II!

Bij bol.com kun je Ni No Kuni II nu namelijk één van zijn laagste prijzen voor de Switch bereikt. De game kost nog maar 20,27 euro en daarvoor krijg je de Prince’s Edition. Op andere platforms is die specifieke editie vaak wat duurder.
De basisversie van de game is op andere consoles nog net iets goedkoper, al scheelt het weinig. Maar aangezien de Switch-versies van games om verschillende redenen vaak duurder uitvallen, is dit een mooie deal. Niet iedereen heeft veel keuze wat betreft het platform van een game, dus als je Ni No Kuni II echt graag op de Switch wil, zijn er slechtere momenten om hem te kopen.
Een andere mooie deal waar je nu van kunt pofiteren is een korting op Wild Hearts. Deze Monster Hunter-achtige game is nu voor zijn laagste prijs tot nu toe te scoren bij MediaMarkt. Daar gelden overigens ook grote deals voor een soort zomerse Black Friday.