Scoor deze topgame nu met veel korting!

News
maandag, 26 juni 2023 om 11:30
wild hearts assets 1f1676321215
Ben je nog op zoek naar een nieuwe game? Bij MediaMarkt kun je nu met veel korting een mooie game scoren. Het gaat om Wild Hearts, die voor PS5 en Xbox Series X zijn laagste prijs tot nu toe heeft bereikt.
Begin dit jaar kwamen Koei Tecmo en EA met een gloednieuwe game genaamd Wild Hearts. In bepaalde opzichten deed hij wat denken aan Monster Hunter, dus als je dat een leuke game vindt, heeft MediaMarkt nu een goede deal voor je. Je kunt Wild Hearts namelijk voor een bijzonder lage prijs scoren.

Scoor Wild Hearts voor PS5 en Xbox Series X bij MediaMarkt

Games zijn er in de huidige generatie niet goedkoper op geworden. Wild Hearts zat bij veel winkels al op een relatief bescheiden prijs van ongeveer 50 euro, maar nu kun je nog meer besparen. De game is namelijk voor maar 33 euro te koop bij MediaMarkt. Voor zover bij ons bekend is dat de laagste prijs tot nu toe.
Dat is geen verkeerde prijs, helemaal omdat Wild Hearts erg de moeite waard is. Ook in onze review scoorde hij goed met een 8,5:

Wild Hearts heeft een fascinerende wereld en de Kemono zijn originele beesten met een prachtig design. Je kijkt je ogen echt uit tijdens het ontdekken van Azuma en het verslaan van de Kemono. Het gebruiken van de Karakuri tijdens de gevechten is daarnaast ook nog eens erg vet. Het voegt zoveel toe aan de game en maakt het een originele ervaring.

Reden genoeg dus om Wild Hearts eens te proberen, helemaal nu je de game zo goedkoop kan scoren.