Scoor deze PS5-game nu spotgoedkoop

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 10:30
ps5 controllerf1592919068
Vorig jaar verscheen de Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands. Heb jij deze game nog niet opgepakt omdat je wacht op een goede deal, dan heb je geluk. De game is nu namelijk spotgoedkoop te krijgen.
In Tiny Tina’s Wonderlands verken je de Wonderlands, een chaotische fantasy-wereld die door Tiny Tina tot leven wordt gebracht. Daarbij wordt je vergezeld door kapitein Valentine (Andy Samberg) en de robot Frette (Wanda Sykes). Het is aan jou om de de Dragon Lord (Will Arnett) te verslaan.
XGN gaf Tiny Tina’s Wonderlands een dikke 8. In onze review schreven we het volgende:
‘’Het moge duidelijk zijn dat Tiny Tina’s Wonderlands in veel opzichten lijkt op Borderlands 3, maar dat hoeft zeker niet slecht te zijn. Dankzij een lading humor die beter weet te vallen dan in de 2019-titel en met een toffere setting is Tiny Tina’s Wonderlands een zeer geslaagd avontuur.
Anderzijds is toevoeging van magie en het Multi-Class-systeem erg fijn om je zelfgemaakte personage meer naar je eigen speelstijl te zetten. Tel daar de uitstekende gunplay bij op en een magische setting en je hebt een geweldige game om alleen of samen met je vrienden doorheen te knallen.’’

Tiny Tina’s Wonderlands in de sale

Normaal kost Tiny Tina’s Wonderlands 39,99 euro, maar bij Mediamarkt is de game op dit moment een stuk goedkoper. Je kunt de game namelijk scoren voor maar 10 euro.