Eerste EA Sports FC 24 Ultimate Team details gedeeld

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 10:00
ea sports fc 24 groepsfotof1689600432
EA heeft de eerste details bekendgemaakt rondom de Ultimate Team-feature van haar nieuwste footie EA Sports FC 24. De geliefde modi is, net zoals in de eerdere games die voorheen FIFA heette, weer aanwezig. Wel komen er een aantal nieuwe toevoegingen voor EA Sports FC 24's versie van Ultimate Team.
Zo wordt een nieuwe feature geintroduceerd voor de modus genaamd Ultimate Team Evolutions. Dit nieuwe systeem geeft spelers de kans om de basisspelers van hun team te verbeteren. Hierdoor kun je de slechtste spelers van je elftal als het ware levelen, waarbij ze skill moves kunnen krijgen. Dit doe je door een aantal doelen te voltooien met deze spelers.
Het "evolueren" van deze spelers komt wel met een keerzijde. Wanneer een speler in FUT geleveld is, kan deze daarna niet meer worden verkocht op de transfermarkt. Gedurende het seizoen blijft het levelen van de spelers overigens wel mogelijk, waardoor deze voetballers in theorie op niveau moeten kunnen komen met speciale promotionele kaarten.

Vrouwenvoetbal in Ultimate Team

Anderzijds worden ook een aantal vrouwencompetities toegevoegd aan Ultimate Team. Het betreft de vijf volgende competities:
  • Barclays Women’s Super League (Engeland)
  • D1 Arkema (Frankrijk)
  • Google Pixel Frauen-Bundesliga (Duitsland)
  • Liga F (Spanje)
  • National Women’s Soccer League (Verenigde Staten)
Opvallend hierbij is dat het mogelijk is om zowel mannelijke als vrouwelijke spelers in je elftal te zetten in Ultimate Team. Daarbij krijgen mannen en vrouwen spelers die bij dezelfde club spelen een extra chemistry-boost.
Bekijk de trailer hieronder die de vernieuwingen van de aankomende footie nog een keer goed uitlicht.

Populair Nieuws