Haal deze PS5 game alleen vandaag voor maar 10 euro

News
woensdag, 19 juli 2023 om 13:30
playstation 5f1603819462
Het lijkt een goede week te zijn voor PS5 eigenaren met een wat krap budget. Er werden begin deze week bijvoorbeeld al veel games voor een zeer zacht prijsje aangeboden. Eén daarvan is nu nog verder gezakt.
Als je van Horror houdt is er momenteel een mooie deal die je even moet bekijken. De PS5-versie van The Callisto Protocol is namelijk maar 10 euro bij MediaMarkt. Je moet alleen wel snel zijn als je van die aanbieding wil profiteren, want hij geldt alleen vandaag.
The Callisto Protocol lijkt op een aantal vlakken op Dead Space en in onze review vonden wij de game best overtuigend als het om de horror ging. Met name audiosvisueel is de game sterk. De game heeft ook zijn tekortkomingen, maar voor een tientje hoef je hem zeker niet te laten liggen.

The Callisto Protocol niet de enige PS5 deal bij MediaMarkt

Ook als je de dagdeal misloopt, hoef je niet verlegen te zitten om een dealtje. MediaMarkt heeft namelijk nog meer PS5 games in de aanbieding, waaronder een aantal voor maar 15 euro. Daar hoorde The Callisto Protocol ook bij, dus er is een kans dat de prijs na vandaag nog eventjes best laag blijft.
Ook elders zijn er gaming deals die misschien de moeite waard zijn. Zo is er momenteel korting op de Collector’s Edition van Street Fighter 6. Ook Splatoon 3 is voor één van zijn laagste prijzen ooit te scoren.