Scoor deze PlayStation games nu met korting op PC!

News
vrijdag, 01 september 2023 om 16:30
marvels spider man remastered pc 2f1660045948
PlayStation is de laatste jaren bezig om steeds meer games naar PC te brengen. Inmiddels is er een aardig aanbod beschikbaar. Veel van die games zijn nu met flinke korting te scoren.
De meeste nieuwe games van PlayStation zijn in eerste instantie nog altijd exclusief voor PlayStation-consoles. Maar geduldige gamers die geen PS5 of PS4 hebben, maar wel een PC, kunnen steeds vaker ook genieten van het beste dat PlayStation te bieden heeft. Dat kan de komende week zelfs met korting.

PlayStation games met korting bij Steam, Epic Games Store

Zowel op Steam als in de Epic Games Store is namelijk een PlayStation Publisher sale gaande. Er worden flinke kortingen uitgedeeld, tot wel 75 procent. De games die je kunt scoren hebben we hieronder op een rijtje gezet.
Alle bovenstaande prijzen gelden voor zowel Steam als de Epic Games Store. Een uitzondering is Helldivers, want die game is niet te koop bij Epic Games.
Mochten dit toch niet de games zijn waar je naar op zoek bent, dan heb je nog andere opties. Bij Amazon zijn er bijvoorbeeld ook nog deals. Bij MediaMarkt zijn de nodige Switch-games flink afgeprijsd.