Scoor deze Apple gadgets nu met flinke korting

News
dinsdag, 30 april 2024 om 12:00
apple 1839363 1920f1612952324
Apple maakt gewilde producten, maar er hangt vaak een flink prijskaartje aan. Nu kun je een aantal producten met flinke korting scoren. Er is namelijk een Apple Days sale gaande.
Wie een Apple-apparaat nieuw wil kopen, moet vaak diep in de buidel tasten. Maar gelukkig komt het ook voor dat de spullen van de iPhone-maker in de aanbieding zijn. Je kunt nu onder andere de Apple Watch en AirPods met flinke korting scoren.

Apple Days sale nu in volle gang

Dat zijn bovendien maar twee voorbeelden van wat er nu zoal met korting over de toonbank gaat. Ook iPad-gebruikers kunnen korting scoren en er zijn Beats-oortjes in de aanbieding. We zetten wat mooie deals op een rij.
Uiteraard is er nog meer in de aanbieding. Neem dus vooral een kijkje in de hele sale als je nog niet overtuigd bent door het bovenstaande. Het is helaas onduidelijk hoe lang de aanbieding loopt, maar het lijkt verstandig om voor het einde van de week te beslissen of je iets wil hebben uit deze sale.
De sale staat niet expliciet in het teken van Moederdag, maar daar komt hij natuurlijk wel goed voor uit. Elders zijn er deze week wel sales die echt bedoeld zijn om je moeder blij te maken. Bij bol is er bijvoorbeeld een LEGO-sale voor Moederdag.

Populair Nieuws