Bol stunt nu met korting op veel games voor PS5, Switch en meer

News
dinsdag, 27 februari 2024 om 12:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
Ben je toe aan een nieuwe game in je collectie? Dan moet je nu bij bol zijn, want de webshop stunt momenteel met korting op veel PS5, PS4, Switch en Xbox games.
Gamen was altijd al een relatief dure hobby, maar de laatste jaren is het nog veel duurder geworden. Uitgevers hebben besloten om de prijskaartjes van games flink op te voeren en ook de consoles zijn behoorlijk prijzig. Sterker nog, in plaats van het verlagen van de prijs na een paar jaar, zijn de PlayStation 5 en Xbox Series X zelfs duurder geworden dan de oorspronkelijke adviesprijs.

Profiteren van korting op games

Het is dan ook geen overbodige luxe om af en toe te profiteren van een mooie aanbieding. En dat is nu bij bol zeker het geval. De webshop is namelijk begonnen met de Gaming Weeks en als onderdeel daarvan kan je games voor de PS5, PS4, Switch en Xbox met veel korting scoren. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen waar je van kan profiteren. Check hier het volledige overzicht van de gaming deals bij bol!