Scoor 7 Steam games voor 5,49 euro!

News
zaterdag, 01 april 2023 om 11:30
steamf1662720330
Nee, het is geen 1 aprilgrap. Voor een beperkte tijd kun je zeven Steam games scoren voor maar 5,49 euro.
Het gaat om Fanaticals Discovery Bundle, bestaande uit zeven games. Normaal kosten deze games samen 129 euro, maar nu kost het je dus maar 5,49 euro. Er zitten verschillende soorten games tussen: platformers, RPGs, puzzelgames en actie-avontuur games. Het gaat om de volgende games:

Welke Steam games zitten in de bundel?

  • Marsupilami – Hobbadventure: een 2.5D side-scrolling platformer gebaseerd op de gelijknamige tekenserie en strip met gameplay geïnspireerd door klassiekers als Donkey Kong Country. Ontdek drie verschillende werelden en meer dan twintig levels.
  • The Smurfs – Mission Vileaf: een platformer waarin je het Smurfendorp moet redden. Speel als Smurfin, Potige Smurf, Brilsmurf of Koksmurf in vijf verschillende werelden.
  • Weaving Tides: een puzzelgame waarin je een ‘magische geweven wereld’ ontdekt op de rug van je eigen tapijtdraak.
  • Eternal Edge+: een open-world RPG waarin je speelt als Cross, een eeuwenoude krijger die zijn vrouw probeert te wekken uit een eeuwige slaap, want alleen samen kunnen ze de Skeleton King verslaan.
  • Double Kick Heroes: een mix tussen een ritmegame en een shoot’ em up. Vecht tegen zombies met heavy metal.
  • Ampersat: een roguelike RPG geïnspireerd door games uit je jeugd met meer dan 50 levels om te ontdekken en puzzels op te lossen.
  • Switchball HD, een 3D platformer en puzzelgame waarin je speelt als een knikker die door een smalle kronkelende baan wordt geleid die in de lucht hangt van vijf verschillende werelden.
Alle games worden positief ontvangen op Steam. Marsupilami – Hobbadventure, The Smurfs – Mission Vileaf en Double Kick Heroes zijn ook te spelen op de Steam Deck. Wanneer je de bundel aanschaft ontvang je ook een coupon met 5% korting op je volgende aankoop bij Fanatical. Let wel op: de games worden geleverd als officiële Steam keys en worden dus geleverd zolang de voorraad strekt.

Populair Nieuws