Fans lachen zich kapot om PC-versie The Last of Us

News
zaterdag, 01 april 2023 om 11:00
the last of us part 1 pc bugf1680177954
The Last of US Part 1 is sinds afgelopen week beschikbaar op PC. Spelers die geen PlayStation hebben, maar het avontuur van Joel en Ellie eindelijk op PC kunnen spelen, kwamen alleen voor een koude kermis thuis. De nieuwe editie van de game zit vol technische problemen en daar worden nu hilarische memes van gemaakt.
The Last of Us Part 1 is eindelijk uit op PC. De geroemde game uit 2013 die vorig jaar voorzien werd van een remake voor de PlayStation 5 is na lang wachten ook uit op PC. De game wordt daar alleen totaal niet goed ontvangen doordat er tal van technische problemen te vinden zijn.
Oorspronkelijke ontwikkelaar van The Last of Us, Naughty Dog, is zich bewust van de problemen en is op zoek naar oplossingen. In de tussentijd wordt de game online door fans op de hak genomen door het scala van problemen. Zo werkt de belichting slecht, zijn tal van glitches te vinden en heeft de game ook bijzondere problemen op de Steam Deck.
Check hieronder een greep van de problemen die de game heeft op PC:
Speel jij The Last of Us Part 1 op PC en ben jij al gekke bugs tegengekomen? Laat het ons hieronder weten in de reacties!