Scifi-film Edge of Tomorrow wordt mogelijk een TV-serie

News
woensdag, 09 februari 2022 om 14:30
edge of tomorrow tom cruise emily bluntf1644406561
Al jaren zou er een vervolg komen op de scifi-actiefilm Edge of Tomorrow. Nu zijn er berichten dat Warner Bros. werkt aan een TV-serie van de film. Mogelijk kan een rechtszaak alleen roet in het eten gooien.
Eerder deze week heeft Village Roadshow een rechtszaak aangespannen tegen Warner Bros. vanwege de gelijktijdige release van The Matrix Resurrections op HBO Max en de bioscopen. Dat gaat volgens de productiemaatschappij tegen de afspraken in. Volgens The Playlist beweert Village Roadshow ook dat Warner Bros. een serie van Edge of Tomorrow probeert te maken zonder tussenkomst van de originele studio.
Verdere details zijn nog niet bekend, maar het lijkt erop dat het filmvervolg van de radar is. De originele film kwam uit in 2014 met Tom Cruise en Emily Blunt in de hoofdrol. De originele film werd ook mede gefinancierd door Village Roadshow.

Komt Tom Cruis in de Edge of Tomorrow-serie?

De kans lijkt daarentegen wel klein dat Cruise en Blunt onderdeel zullen worden van de serie. De agenda’s van de acteurs zitten namelijk voor de korte termijn al flink vol. Mogelijk kunnen we wel een cameo verwachten van één van de acteurs.
In Edge of Tomorrow wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens. De onervaren majoor William Cage (Tom Cruise) wordt in de strijd geworpen, maar sterft al na enkele minuten. Cage wordt daarentegen weer wakker, maar voor de dodelijke veldslag. Hij zit vast in een timeloop, waardoor hij zijn laatste 24 uur steeds moet herbeleven.