‘Scherm nieuwe MacBook Air wordt heel groot’

News
vrijdag, 16 december 2022 om 14:30
De MacBook Air is doorgaans wat kleiner dan andere Apple laptops. Maar naar verluidt komt er in 2023 een ongekend grote variant. Deze wordt mogelijk zelfs nog groter dan gedacht.
Naar verluidt komt er begin 2023 een nieuwe MacBook op de markt. Deze zou in het eerste kwartaal in productie gaan. Er waren al geruchten dat het bovendien een vrij grote laptop zou worden, voor een MacBook Air. Analist Ross Young denkt nu zelfs dat het nog groter wordt dan al gedacht werd.
Young, die gespecialiseerd is in beeldschermen, beweert dat deze MacBook Air een diagonaal gaat krijgen van maar liefst 15,5 inch. Eerder sprak hij nog van 15,2. Als de nieuwe MacBook inderdaad voor 15,5 inch gaat, zou hij bijna twee inch groter zijn dan de huidige MacBook Air en zeker een inch groter dan de kleinste MacBook Pro die je kunt krijgen.
Qua design zal de nieuwe laptop buiten het formaat om niet heel veel afwijken van de huidige MacBook Air. De speakers zouden wel verbeterd worden en dat geldt mogelijk ook voor de chipset. De huidige MacBook Air gebruikt en Apple Silicon M2, maar mogelijk krijgt het nieuwe model een M2 Pro.

Ook OLED voor de nieuwe MacBook Air?

Er gaan overigens ook geruchten dat Apple de MacBook Air een OLED display wil geven. Dat zal alleen waarschijnlijk nog niet gebeuren met de versie dien 2023 verschijnt. Er zou gemikt worden op 2024 voor deze upgrade.

Populair Nieuws