Schema Blizzcon 2021 staat nu online

News
donderdag, 11 februari 2021 om 12:00
wow4f1606816373
In het weekend van 19 februari staat Blizzcon 2021 op het programma. Hier zullen we nieuws krijgen over onze favoriete games van Blizzard. Het schema voor Blizzcon staat nu online op de site van de bekende ontwikkelaar.
Blizzcon, het jaarlijkse evenement van Blizzard waar we informatie krijgen over onze favoriete games van de beroemde ontwikkelaar. Het schema van Blizzcon 2021 staat nu online en er is meer dan genoeg om naar uit te kijken. Zo krijgen we weer veel te zien van topgames als World of Warcraft, Diablo en Overwatch. Er staat niks over nieuwe aankondigingen op het schema, maar zoiets zullen ze natuurlijk een verrassing willen houden.
Vorig jaar kwamen al de aankondigingen voor Overwatch 2 en Diablo 4. Het zou ook niet gek zijn als Blizzard besluit om meer van deze games officieel te laten zien bij Blizzcon 2021, het is namelijk hun eigen evenement. In het schema wat nu online staat zien we vooral veel interviews met de ontwikkelaars van de beroemde games en behind the scenes evenementen.
diablo 4 overwatch 2f1622123413

Diablo 4 en Overwatch 2 niet in 2021

Hoewel Diablo 4 en Overwatch 2 niet gaan uitkomen in 2021 gaan we misschien wel veel nieuwe informatie krijgen over de games bij Blizzcon 2021. Er doen namelijk al veel geruchten de ronde over wat we allemaal kunnen verwachten en het zou fijn zijn als Blizzard wat concreter zou worden over deze topgames. Misschien krijgen we ook wat meer te horen over de Netflix series die gaan komen van de Diablo en Overwatch games.
In het schema van Blizzcon 2021 wat nu online staat zien we natuurlijk ook Hearthstone en Starcraft terugkomen. Dat ze hier nieuwe aankondigingen gaan doen lijkt niet heel logisch, maar je weet het nooit zeker. Wie weet komt Blizzard ineens met een hele nieuwe Starcraft titel.

Populair Nieuws