PS5 Dualsense oplaadstation weer beschikbaar bij bol.com

News
donderdag, 11 februari 2021 om 11:30
dualsense ps5 1f1603819672
Je hebt dan misschien nog geen PS5, maar je kan wel alvast goed voorbereid zijn. Het Dualsense oplaadstation is nu weer beschikbaar bij bol.com.
Prioriteit bij de PS5 is toch wel dat je de Dualsense controllers kan opladen, de batterij gaat namelijk verrassend kort mee. Gelukkig heeft Sony daarvoor een heel handig oplaadstation ontwikkeld zodat je meerdere Dualsense controllers tegelijk kan opladen. Nou was er een probleem dat het oplaadstation voor de next-gen controller bijna net zo lastig te krijgen was als de PS5 zelf.
Tot nu in ieder geval, want het Dualsense oplaadstation is weer beschikbaar bij bol.com. Voor 40 schamele euro's heb je het handige oplaadstation in huis en kan je de controllers van je PS5 gewoon opladen. Het is ook wel handig om het station al aan te schaffen als je nog geen PS5 in huis hebt, maar wel van plan bent om er een te kopen. Je weet namelijk nooit wanneer het weer uitverkocht is.

Problemen met Dualsense

Als je het oplaadstation al in huis hebt is het misschien handig om ook alvast een extra controller, die volop beschikbaar zijn, aan te schaffen voor de PS5. De controllers voor de next-gen console hebben namelijk een probleem met stick drift zoals de Nintendo Switch dat eerst ook had. De kapotte controllers vallen wel onder de garantie, maar het is nogal een gedoe en je moet je controller opsturen. Een tweede Dualsense controller in huis is dus wel zo handig. Daarnaast kan je ook alvast de grote easter egg op de controller bewonderen, hopelijk volgt de PS5 dan ook snel.

Populair Nieuws