De beste Pokémon merchandise om nu te scoren!

Article
vrijdag, 28 januari 2022 om 13:00
pokemon poke ball beltf1642174724
Nog even wachten en dan kunnen Pokémon-liefhebbers aan de slag met Pokémon Legends: Arceus. Echte fans kunnen ondertussen ook al voorgenieten door deze toffe Pokémon merchandise in huis te halen!

Pokémon Clip ‘n Go Poké Ball Belt

Om een echte Pokémon-trainer te worden moet je natuurlijk ‘gewapend’ zijn met het iconische gereedschap van de professie: een Poké Ball. Gelukkig is dat anno 2022 ook gewoon mogelijk. Met de Clip ‘n Go Poké Balls van Wicked Cool Toys kan je namelijk overal je Pokémon mee naartoe nemen.
Om dat nog een stukje makkelijker te maken heeft het bedrijf ook een speciale riem uitgebracht. Hier kun je maar liefst zes Pokéballen aan bevestigen en bij de riem krijg je ook nog eens twee Poké Balls en een klein Pikachu om in te bewaren. Hoewel we natuurlijk allemaal weten dat die Pokémon het liefste niet in een Poké Ball zit.
charizard amiibof1642175046

Charizard Amiibo

Als trainer wil je natuurlijk het liefste dat je Pokémon ook echt iets voor je kunnen doen. Helaas moeten we voor gevechten tussen de fantasievolle dieren het nog houden bij de Pokémon games en Pokémon GO.
Wil je dat je Pokémon die je kan tentoonstellen ook echt iets voor je kan doen, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Charizard Amiibo. De krachtige Pokémon kan je namelijk gebruiken als vechter in meerdere games en in andere titels kan je weer exclusieve voordelen krijgen dankzij de Amiibo.
pokemon pluch pikachuf1642175143

Pokémon Pluche - Pikachu Sleeping

Na een lange dag buiten rondrennen terwijl je Pokémon vangt in Pokémon GO, dan zal je je nachtrust goed nodig hebben. Tijdens het slapen kan je ondertussen mooi dromen van alle Pokémon die je nog wil vangen of van de aankomende release van Pokémon Legends: Arceus.
Wil je ervoor zorgen dat je ongetwijfeld over je favoriete franchise zal dromen, dan kan je deze pluche knuffel scoren van een slapende Pikachu. Met zo’n knuffelige en loyale Pokémon naast je, kan je zonder zorgen wegzakken in dromenland.
pokemon wireless speakerf1642175389

Wireless Poké Ball Speaker

Wanneer je veel onderweg bent met je smartphone in je handen voor Pokémon GO, dan zit je niet ver van de ultieme Pokémon-trainer vandaan. Maar natuurlijk kan je die ervaring altijd nog wat beter maken, door de soundtrack van de Pokémon bijvoorbeeld te draaien.
Met een draadloze Poké Ball Speaker kan je dat gemakkelijk doen. Deze speaker is namelijk eenvoudig te koppelen aan je smartphone via bluetooth en heeft ook een ingebouwde SD-card slot. En wanneer je na een dag Pokémon vangen de speaker lang hebt gebruikt, dan kan je hem simpelweg met een USB-kabel opladen zodat hij de volgende dag weer klaar is voor actie.