‘Ryan Reynolds werkt aan R-rated Deadpool serie voor Hulu’

News
zaterdag, 10 april 2021 om 8:00
once upon a deadpool 142296f1702369479
Volgens geruchten zou Ryan Reynolds bezig zijn met de ontwikkeling van een geanimeerde Deadpool serie. Het gerucht komt van de nieuwssite Bubbleblabber, die een eventuele Deadpool serie terloops noemt in een bericht over andere nieuwe content voor Hulu.
Bubbleblabber baseert haar nieuws op een nieuwsbericht van de Deadline. Dit bericht, dat ging over het lanceren van Disney’s nieuwe animatiestudio 20th Television Animation, meldde dat de nieuwe studio ‘dozijnen’ nieuwe series in ontwikkeling heeft; volgens Bubbleblabber zouden er voor één van die nieuwe projecten gesprekken gaande zijn tussen Ryan Reynolds en Hulu over een eventuele Deadpool serie.
Disney’s nieuwe studio werkt niet alleen nieuwe series, maar neemt ook het beheer van bestaande animatieseries zoals The Simpsons, Family Guy en Bob’s Burgers op zich. Waar Bubbleblabber het gerucht op baseert is nog niet duidelijk. Dit is niet de eerste keer dat er nieuws is over een geanimeerde Deadpool serie; in 2018 zou Reynolds samen met Donald Glover gewerkt hebben aan een show. Of Glover ook nu betrokken is, is niet bekend.

Deadpool serie samen met Deadpool 3?

Fans van de antiheld hoeven in ieder geval niet helemaal teleurgesteld te zijn als deze serie niet echt uit blijkt te komen. Er komt namelijk in ieder geval een Deadpool 3. Niet alleen zal deze film al het R-rated geweld en grof taalgebruik hebben die we van de vorige delen gewend zijn, maar ook zal de film voor het eerst onderdeel worden van het MCU.
Op zijn minst zal dit opvallend zijn, aangezien Disney de rechten op de held bezit en omdat ‘The House of Mouse’ altijd zijn best heeft gedaan om het MCU familievriendelijk te houden. Fans van Deadpool zullen dan ook hopen dat het niet té veel op de rest van de Marvel films gaat lijken.