Wat we van de Apple Airpods 3 kunnen verwachten

News
maandag, 13 september 2021 om 18:30
pexels jess bailey designs 788946f1631541360
Aanstaande dinsdag is een groot moment voor de Apple fans onder ons. Dan wordt de iPhone 13 aangekondigd, maar daar blijft het niet bij. Zo kondigt Apple ook de nieuwste AirPods 3 aan, laat Apple-analist Ming-Chi Kuo weten.
Kuo is er zeker van. Dinsdag zal Apple de nieuwste versie van de welbekende AirPods aankondigen. De laatste keer dat deze oortjes een update kregen was in 2019. Kuo herhaalt de geruchten die we al kenden. De oortjes zullen een vergelijkbaar model hebben als de AirPods die wel voorheen hebben gezien, maar met een kortere steel. Of ze ook de silicone oortips hebben weten we nog niet.
Wat deze nieuwe versie AirPods niet zullen hebben zijn de Pro functies, laat Kuo weten. Dit zullen de ruisonderdrukking en transparantie modus zijn, die de AirPods Pro wel hebben.
Kuo beschrijft twee mogelijke optie met betrekking tot de prijzen. In de eerste zal Apple deze nieuwe AirPods duurder maken dan degene die we al kenden. Het bestaande model, de AirPods 2, blijft te koop voor 229 euro. In scenario twee verlaagt Apple de prijs van de huidige Airpods, en zal het nieuwe model 229 euro gaan kosten. Kuo gaat er in ieder geval vanuit dat de huidige Airpods zullen blijven bestaan.

Apple Airpods 3 details worden snel onthuld

Dinsdag 14 september zullen we het pas zeker weten, want dan zal Apple live gaan om al hun nieuwe ideeën en creaties te onthullen. Waaronder ook de meeste besproken telefoon van de afgelopen paar dagen, namelijk de iPhone 13. De vier versies van deze telefoon zullen voor tussen de 809 tot 1609 euro worden verkocht. Het hangt er vanaf wat voor maat je wilt, en hoeveel opslag de telefoon moet hebben. De goedkoopste is de iPhone 13 mini met 64GB aan geheugen, en bovenaan staat de iPhone 13 Pro Max met 512GB aan geheugen.

Populair Nieuws