Ryan Reynolds stopt voorlopig met acteren

News
maandag, 18 oktober 2021 om 11:00
Ryan Reynolds heeft het de afgelopen maanden ontzettend druk gehad. Steeds vaker zien we deze inmiddels enorm bekende acteur voorbij komen in films. Waarschijnlijk is die drukte de reden dat hij voorlopig stopt met acteren.
Ryan Reynolds liet onlangs via een Instagram bericht weten dat hij het wat rustiger aan gaat doen. De opnames rond zijn laatste projects Spirited zijn af, een goed moment om een welverdiende pauze in te lassen. In zijn Instagram bericht liet hij het volgende weten:

Wat gaat Ryan Reynolds nu doen?

Alhoewel Reynolds in de toekomst weer zal gaan acteren, zal hij het voorlopig rustig aan gaan doen. Buiten acteerwerk heeft hij namelijk andere bedrijven die ook onderhouden moeten worden. Zo is hij deels eigenaar van Aviation American Gin en Mint Mobile. Samen met mede-acteur Rob McElhenney is hij daarnaast co-eigenaar van de voetbalclub Wrexham AFC uit Wales.
Fans van Ryan Reynolds kunnen gelukkig nog even genieten van zijn acteerkunsten, want binnenkort is de topacteur gewoon in de bioscoop te zien. Eerst met de film Red Notice en in 2022 met The Adam Project. Wanneer de film Spirited uitkomt is nog niet helemaal bekend, waarschijnlijk zal deze ergens in 2022 pas in de bioscoop verschijnen. Ook kan je op Disney+ nu genieten van Free Guy.

Populair Nieuws