Ruim een uur aan Far Cry 6 next-gen gameplay getoond door Ubisoft

News
woensdag, 01 september 2021 om 11:30
far cry 6 gameplayf1674831707
Richting de release van Far Cry 6 heeft Ubisoft mondjesmaat steeds meer van de game getoond. Gisteravond ging de uitgever alleen helemaal los, met ruim een uur aan next-gen gameplay.
Gamers hadden gisteravond genoeg om zich mee te vermaken. Niet alleen kwam EA Motive met een livestream over de ontwikkeling van de Dead Space Remake, ook Ubisoft had iets moois gepland. De ontwikkelaar en uitgever heeft namelijk een livestream georganiseerd voor Far Cry 6.
Ubisoft is daarbij niet zuinig geweest met de gameplay die is getoond. De Franse ontwikkelaar heeft namelijk maar liefst ruim een uur aan next-gen gameplaybeelden laten zien aan de fans. Liefhebbers hebben daardoor uitgebreid kunnen zien hoe de gameplay loop van Far Cry 6 eruit ziet.
Bekijk hieronder de uitgebreide gameplay video van Far Cry 6:

Guerrillastrijder spelen in Far Cry 6

Spelers zullen in de game de controle nemen over Dani Rojas, een voormalige soldaat die heeft besloten om voor de vrijheid van Yara te vechten. Yara is een fictief tropisch eiland - maar wel sterk gebaseerd is op Cuba - waar met harde hand wordt geregeerd door ‘El Presidente’ Anton Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito).
Dat betekent dat je het dus op moet nemen tegen het complete leger van Castillo en je dus goed gebruik moet maken van guerrilla-tactieken. Ook kan je aan de slag met zelfgemaakte wapens op het tropische eiland. Heel lang hoeven we gelukkig ook niet meer op de release te wachten, want Far Cry 6 komt uit op 7 oktober voor PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One.

Populair Nieuws