Game releases september 2021 - Life is Strange en WarioWare!

Article
woensdag, 01 september 2021 om 12:00
life is strange true colorsf1616080702
De zomer is min of meer voorbij en wat voor zonaanbidders slecht nieuws is, is voor gamers goed nieuws. Het aantal game releases neemt weer toe en er zijn al meteen wat mooie dingen bij! Laten we kijken waar we in september 2021 mee aan de slag kunnen.
Een aantal mooie titels komt al vrij vroeg in de maand langs. Zo kunnen we op 10 september beginnen aan Life is Strange: True Colors, wat net als voorgaande delen weer een mooi verhaal belooft te worden. De Switch-versie van True Colors en de Remastered Collection van eerdere titels laten helaas nog even op zich wachten, maar de gemiddelde Life is Strange-fan zal evengoed wel aan zijn trekken komen deze maand.
We kunnen weinig game-personages bedenken die verder van de Life is Strange-sfeer af staan dan Wario, maar ook hij krijgt op 10 september een nieuwe game. WarioWare: Get it Together! doet een aantal dingen net even anders dan eerdere delen in de reeks. Zo moet je voor je aan de micro-games begint een personage kiezen, wat een behoorlijke invloed kan hebben op hoe je de game speelt. Daarnaast brengt deze game een multiplayer modus.
Wat verderop in september 2021 kunnen we aan de slag met Lost Judgment. In dit vervolg op de Yakuza-spinoff uit 2019 onderzoekt privédetective Takayuki Yagami een moord die pas werd ontdekt toen een misdadiger die in de rechtszaal onthulde. Dat belooft een interessante zaak te worden, of je eerder Yakuza of Judgment hebt gespeeld of nieuwkomer bent.
Verder kunnen we deze maand uitkijken naar een Switch-port van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. De PS5 verwelkomt The Medium en Death Stranding Director’s Cut. Ook de langverwachte indie-game Sable komt deze maand uit, op Xbox en PC.

Wat zijn de game releases van september 2021?

We kunnen natuurlijk niet alle games van deze maand uitlichten. Hieronder vind je een wat groter overzicht van de game releases van september 2021. Neem vooral een kijkje als wat hierboven staat je ding nog niet helemaal is.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Is het allemaal niets voor jou in september 2021? Niet getreurd, er zijn in de loop van het jaar al heel veel games uitgekomen en misschien heb je er hier en daar wel één gemist. Neem bijvoorbeeld nog eens een kijkje bij de game releases van augustus. Ook de rest van het najaar belooft nog het één en ander, maar daar komen we later op terug: volgend maand, om precies te zijn.