You seizoen 3 releasedatum bekendgemaakt

News
woensdag, 01 september 2021 om 11:00
you seizoen 2f1634196202
De releasedatum van You seizoen 3 is uit de doeken gedaan door Netflix. De streamingdienst maakt bekend dat de You seizoen 3 release voor 15 oktober gepland staat. Het verlossende woord komt via een gloednieuwe trailer die je hier kunt checken!
Na anderhalf jaar wachten heeft Netflix dan eindelijk bekendgemaakt wanneer You terugkeert. De serie over stalker Joe gaat verder met het derde seizoen dat, net als seizoenen 1 en 2, weer tien afleveringen zal bevatten. Voor het derde seizoen lijkt de serie wederom een nieuwe richting in te slaan.
Spoilers voor seizoen 1 en 2 van You volgen hieronder.
In seizoen 3 van You zijn Joe en Love getrouwd en krijgen de twee een kind, zoals ook de in trailer te zien is. Toch beginnen Joe's oude gewoontes weer op te duiken, waarbij dit keer buurvrouw Natalie het slachtoffer lijkt te worden. Dit keer lijkt er alleen geen herhaling te komen, want Love zet alles op alles om ervoor te zorgen dat ze haar perfecte gezinnetje kan behouden.

Check de You seizoen 3 trailer hier

Check de aankondigingstrailer van seizoen 3 hieronder:
You seizoen 3 gaat op 15 oktober in premiere op Netflix. Alle tien afleveringen worden in één keer gelost op de streamingdienst.