Ruby Rose onthult hoe onveilig de set van Batwoman was

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 12:30
Ruby Rose was de voormalige Batwoman, in de gelijknamige serie van CW. Ze deelt op Instagram nu alle schokkende en slechte ervaringen die ze heeft gehad op de set van de show.
Ruby Rose vertrok vorig jaar uit de serie Batwoman. Nu heeft de actrice gedeeld dat dit een gedwongen actie was en dat de werkomstandigheden op de set onveilig was. Op haar Instagram-story beantwoordde ze een vraag of ze ooit nog zou terugkeren naar Batwoman: "Ik zou het voor geen goud willen doen, zelfs niet als er een pistool tegen mijn hoofd wordt gezet.” Rose verliet de serie na slechts één seizoen, waarin ze de hoofdrol speelde.
Rose deelde berichten met daarin details over de beschuldigen tegen verschillende mensen die betrokken waren bij de productie de serie. Daar vallen het hoofd van Warner Bros, Peter Roth van Television Studios, showrunner Caroline Dries en co-sterren Dougray Scott en Camrus Johnson onder.
Peter Roth zou volgens de actrice 'jonge vrouwen zijn broek laten stomen, rond zijn kruis, terwijl hij die broek nog droeg'. Hij wordt ook beschuldigd van het inhuren van een privédetective om Ruby Rose te volgen.

Verwondingen op de set van Batwoman

Naast deze beschuldigingen plaatste Ruby Rose ook filmpjes van haar doktersbezoeken, waarin je verschillende verwondingen ziet die ze heeft opgelopen op de set van Batwoman. Haar stuntwerk zorgde voor chronische pijn, waarbij ze het risico liep om verlamd te raken. De actrice is ook een operatie ondergaan door deze verwondingen en moest daarna binnen tien dagen weer op de set staan.
Volgens Rose is zij niet de enige die gewond is geraakt op de set en zouden andere mensen ook nare ongelukken hebben gehad. Zo had een crewlid 'derdegraads brandwonden over zijn hele lichaam' en 'geen therapie kregen nadat ze zagen hoe zijn huid van zijn gezicht viel'. Volgens Rose zal er ook een productieassistent verlamd zijn geraakt en vervolgens gedwongen om een GoFundMe-pagina op te zetten om de medische kosten te dekken.
Warner Bros. heeft via The Hollywood Reporter gereageerd op de aantijgingen van Rose. Volgens de studio heeft de actrice een 'revisionistische geschiedenis' gedeeld op social media en heeft haar werkgever besloten om haar contract niet te verlengen voor een tweede seizoen, op basis van meerdere klachten over haar op de set.

Populair Nieuws