Krijgen we Batman te zien in Batwoman seizoen 2?

News
maandag, 18 mei 2020 om 11:30
mv5bmtlmn2i0m2etntvhny00yte0ltk4odgty2jmodiyogi2mmvlxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk at v1 sx1777 cr001777999 alf1589785063
Het zal nog even duren voor we seizoen 2 van Batwoman zullen krijgen. In januari 2021 kunnen we het tweede seizoen van de DC-serie verwachten, maar inmiddels is er al een uitgebreide synopsis vrijgegeven. Hierdoor wordt het zeker dat we een hoop kunnen verwachten in seizoen 2 van Batwoman!

Batman in het volgende seizoen?

The CW Network heeft een eerste synopsis vrijgegeven voor het tweede seizoen van Batwoman. De synopsis blijkt vrij uitgebreid te zijn, zo krijgen we niet alleen een idee van wat we in het volgende seizoen verwachten, maar er zitten ook een aantal hints bij. In de synopsis krijgen we een kleine samenvatting van het eerste seizoen. Crows Commandant Jacob Kane verklaart de oorlog aan Batwoman, dit dwingt iedereen om hen heen om een kant te kiezen. Ondertussen is Alice, de aartsvijand van Batwoman, bezig met een nieuw plan om Batwoman voor eens en voor altijd uit te schakelen. Voor dit plan zal ze samen moeten werken met de super-schurk Hush.
Het begin van het tweede seizoen blijkt een grote game changer te zijn voor Gotham en The Bat Team. Veel mensen zullen zich tegen Batwoman keren, waaronder veel recent ontsnapte schurken. Alice wordt geconfronteerd met een schurk uit haar verleden die al haar zwakkere kanten goed kent. Ondertussen worstelen Luke en Mary met hun rol als sidekicks en de romantiek die hun dynamiek kan verstoren. Of we een verschijning van Batman zullen krijgen is nog niet zeker, maar nu Kate Kane zich in steeds grotere problemen lijkt te vinden, zou het niet gek zijn als niemand minder dan The Bat zelf haar zou komen helpen.