RPG remake voor PS5 in de maak bij Mutan Insight

News
vrijdag, 31 december 2021 om 11:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Mutan Insight werkt aan een remake van een RPG voor de PS5. Dit blijkt uit vacatures die het bedrijf open heeft staan. Uit de vacatures is alleen helaas niet te halen over welke game het precies gaat.
Het bedrijf heeft drie vacatures open staan voor een 3D motion designer, een 2D character designer en een 3D art director. Deze drie mensen zullen dus het team komen versterken dat werkt aan de RPG remake.

Wat weten we van de RPG?

Er is maar weinig bekend over welke RPG een remake krijgt voor de PS5. Wel weten we dat Mutan Insight werkt met Unreal Engine 5, dit staat namelijk aangegeven in de vacature. Daar blijft het dus ook bij. Verwacht wordt dat Mutan Insight niet alleen aan de slag zal gaan met een remake, maar juist een andere studio gaat helpen.
Er is dus niet echt een manier om te zeggen over welke game het zou gaan. De studio heeft al eerder gewerkt aan Final Fantasy XV DLC en aan andere games. Bij deze game heeft de studio ook hulp verleend aan een andere ontwikkelaar, dus daarom wordt er gedacht dat dit hetzelfde zal zijn voor de aankomende RPG.
Hopelijk komt er dus meer informatie naar buiten over de remake. Het is ook niet te zeggen hoe ver de ontwikkelingen van de remake al zijn, gezien de vacatures lijkt het erop dat dit nog in een beginnende fase is, dus kan het nog wel even duren voordat er meer nieuws naar buiten komt.

Populair Nieuws