Marvels Spider-Man is sterk geïnspireerd door Harry Potter

News
vrijdag, 31 december 2021 om 11:30
spider man 1f1651349971
Kevin Feige, de baas van Marvel, vertelde dat Harry Potter een belangrijke inspiratiebron was voor het maken van Spider-Man. Zo vond hij het casten van de acteur die Spider-Man moest spelen erg belangrijk.
In een interview met FilmIsNow vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat Harry Potter een grote inspiratiebron is geweest voor Spider-Man. Feige vertelde dat hij opzettelijk Harry Potter probeerde na te boosten toen hij van plan was om de MCU een Spider-Man te geven.
Verder vertelt Feige ook dat Peter Parker in zijn laatste jaar aan het uitzoeken is wat hij wil doen met zijn leven en waar hij wil studeren. Dat valt natuurlijk wel samen wanneer Mysterio zijn identiteit onthult en van vreselijke dingen wordt beschuldigd.
Tom Holland werd gecast door Marvel Studios toen hij nog maar 18 jaar was. In 2016 maakte hij zijn debuut in Captain America: Civil War. Holland is inmiddels 25 jaar en zal mogelijk nog in drie Spider-Man films spelen, waarvan de vierde film mogelijk al in ontwikkeling is.

Spider-Man No Way Home is groot succes

Spider-Man: No Way Home is sinds een paar weken uit en is een groot succes. Zo is het de eerste film met een miljard dollar opbrengst tijdens de coronapandemie en staat de film in de top 250 van IMDb.